O nas

Zakaj mi?

Ker je vaš čas dragocen in namenjen vaši primarni dejavnosti!

Smo podjetje z vizijo - strankam že od leta 2003 nudimo individulno prilagojene storitve, opremo in rešitve. Naša primarna dejavnost je servisiranje, vzdrževanje in  prodaja IKT opreme.  Za kratico CRR se skriva okrajšava: celovite računalniške rešitve. Že od samega začetka je naš namen strankam ponuditi širok nabor aktualnih storitev in opreme. Osredotočamo se na manjša in srednje velika podjetja, poskrbimo tudi za domače uporabnike - fizične osebe. Redno se udeležujemo seminarjev, izobraževanj in praktičnih delavnic na področju IKT. Smo dolgoletni Microsoft partner. Pridobili smo kompetenco Microsoft Small Business Specialist. Ko nam dopušča čas se udeležujemo tudi srečanj Microsoft SBSC skupnosti. Sodelujemo z vsemi večjimi dobavitelji strojne in programske opreme v Sloveniji. Povezujemo se z zunanjimi izvajalci, pri izvedbi večjih projektov oz. implementacij novih tehnologij v obstoječe delovne procese in sisteme. Zaupa nam mnogo manjših in srednje velikih podjetji.

Bili smo poslovni partner podjetja Avtenta.si d.o.o. za trženje storitev Avtenta.now, zdaj del Telekoma Slovenije. Za uspešnost pri prodaji smo prejeli prestižno nagrado – Produktni prodajni partner leta. Nadaljujemo sodelovanje ter se ponosno pohvalimo s statusom "Pooblaščeni prodajalec Telekom Slovenije".

Sprejem in prevzem opreme opravljamo v poslovni enoti – Trgovinica LOOMNahaja se na Njegoševi ulici 8, v pritličju parkirne hiše/poslovne stavbe Meksiko, v izložbi orientirani proti Njegoševi cesti. Na vašo željo tudi na vaši lokaciji.